таг: наесен

Греењето ноќе на спалната соба може да предизвика опасности по здравјето

0
Кога температурите наесен опаѓаат, греењето се вклучува во сите домови. Многу луѓе го оставаат греењето вклучено и ноќе, додека спијат, па некои стручњаци...

7 намирници кои го подготвуваат организмот за зима, тие се и...

0
Доколку во организмот наесен внесувате одредени намирници кои изобилуваат во витамини подобро ќе го подготвите организмот за зимата. Есента е вистинското време...