fbpx

таг: Надим

Британскиот министер за вакцини предупредува: Во светот има 4.000 варијанти на...

0
Британскиот министер за вакцини, Надим Захаваи, изјави дека во моментов постојат околу 4.000 варијанти на корона вирусот ширум светот. Захаваи додава дека...