fbpx

таг: Надзорното

Надзорен орган на ЕУ покрена истрага против Фронтекс

0
Надзорното тело на ЕУ, ОЛАФ, започна истрага против Европската агенција за гранична и крајбрежна стража, Фронтекс, за...