таг: Надзорниот

Поранешен американски разузнавач пред Конгресот сведочеше дека во урнати НЛО имало...

0
Тројца пензионирани припадници на американската војска пред Надзорниот одбор на Претставничкиот дом на американскиот Конгрес сведочеа за неидентификувани летечки објекти (НЛО)....

Фејсбук ја одложи одлуката за повторно активирање на налогот на Трамп

0
Надзорниот одбор на компанијата Фејсбук ја одложи одлуката во врска со можното повторно активирање на сметката на...