таг: мултинационална

„Сименс“ конечно одлучи да го напушти рускиот пазар

0
Германската мултинационална компанија „Сименс” најави дека ќе го напушти рускиот пазар, придружувајќи им се на стотиците компании што се повлекоа од Русија поради...

„АстраЗенека“: Несаканите ефекти од вакцината против коронавирусот се очекувани

0
Британско-шведската мултинационална фармацевтска компанија „АстраЗенека“ денеска соопшти дека не е запознаена со какви било сериозни или неочекувани несакани ефекти од нејзината вакцина против...

„АстраЗенека“: Несаканите ефекти од вакцината против коронавирусот се очекувани

0
Британско-шведската мултинационална фармацевтска компанија „АстраЗенека“ денеска соопшти дека не е запознаена со какви било сериозни или неочекувани несакани ефекти од нејзината вакцина против...