таг: Мтавари

Четири ТВ канали во Грузија прекинаа да емитуваат програма, со барање...

0
Грузиските ТВ канали Мтавари Архи, ТВ Пирвели, Формула и Кавказија денеска престанаа да емитуваат програма 24 часа, барајќи оставка од премиерот на земјата...