таг: Михајло

Зарабец: Знаеме дека во Скопје е тешко, фановите се „луди“ за...

0
„Несуденото“ засилување на Вардар кое беше огромна желба на Михајло Михајловски и поранешниот тренер Стевче Алушовски, Миха Зарабец со својот Кил утре ќе...