таг: Мистериозните

Научниците можеби конечно имаат објаснување за мистериозните кратери во Сибир

0
Мистериозните експлозивни кратери во далечните краишта на Сибир, откриени во 2012 година, ги збунија научниците поради нивниот ненадеjнa појава и локализирана природа. Овие...