таг: Мистериозниот

Научниците целосно го дешифрирале Y хромозомот

0
Научници целосно го дешифрирале мистериозниот хромозом присутен кај мажите, што може да помогне во истражувањето на машката неплодност. Ова е важен чекор напред...

Мистериозен цилиндар пронајден на плажа, никој не знае што е: „Не...

0
реклама Мистериозниот објект е откриен на плажата во Грин Хед, 250 километри од Перт во...

(ВИДЕО) ЗНАЧАЈНО ОТКРИТИЕ ВО НОТР ДАМ: Пронајден саркофаг од 14. век

0
Мистериозниот саркофаг е откриен во внатрешноста на катедралата Нотр Дам откако пред три години ја зафати голем пожар, а наскоро треба...