таг: Мирзојан

Ерменија бара од руските „мировници“ да заминат од аеродромот во Ереван

0
Ерменскиот министер за надворешни работи Арарат Мирзојан на 7 март изјави дека на Ерменија веќе не и се потребни руските „мировници“ кои долго...