fbpx

таг: „МејЛинг“

Во неа биле политичари од цел свет: Оваа палата привлекува голем...

0
Палатата „Меј-Линг“ на врвот на ридот Сијаохонг во источен Нанјинг во Кина привлекува голем број туристи… Станува збор за куќа на поранешниот кинескиот...