таг: ментален

Туш со топла или ладна вода?!

0
Ги држи физичкиот и ментален стрес подалеку Ако се борите со стресни мисли, размислете да влезете под ладен туш. Студениот туш...

Истуширајте се со ладна вода, еве зошто е важно тоа

0
Ги држи физичкиот и ментален стрес подалеку Ако се борите со стресни мисли, размислете да влезете под ладен туш. Студениот туш...