таг: Мараја

Како Мараја Кери стана „Кралица на Божиќ“?

0
реклама Мараја Кери се прогласи за кралица на Божиќ благодарение на еден глобално популарен сингл,...

Мараја Кери нема биде единствената „Кралица на Божиќ“

0
Мараја Кери нема да го има ексклузивното право да го користи изразот „Кралица на Божиќ“. Во тоа ја спречи пејачката Елизабет Чен. ...

ВИДЕО | Мараја Кери се вакцинираше против коронавирисот: Нејзината реакција при...

0
Позната пејачка Мараја Кери е една од бројните славни личности кои решија против пандемијата да се борат со помош на вакцина.  ...

Сестрата на Мараја Кери ја тужи ѕвездата и бара отштета од...

0
Мемоарите на Мараја Кери, „The Meaning of Mariah Carey“, објавени во септември минатата година, ѝ предизвикале душевна болка на нејзината сестра Алисон,...