fbpx

таг: Лекарската

Лекарската комора бара Фондот за здравство да ги повлече казните за...

0
Лекарската комора на Македонија остро реагира на наплатата на изречените казни за матичните лекари од страна на Фондот за здравствено осигурување (ФЗО), кое...

Немало лекарска грешка кога на родилката и биле извадени матката, бубрегот...

0
Стручниот надзор на Лекарската комора спроведен за гинекологот и директор на струшката болница доктор Мухамед Асани покажале дека немало пропуст во лекарската интервенција...