fbpx

таг: „ЛГ“

„ЛГ“ е првиот голем производител на смартфони кој поради загуби го...

0
„ЛГ“ е првиот голем производител на смартфони што се повлекува од пазаротСеул, 5 април 2021 (МИА) – Јужнокорејската компанија „ЛГ електроникс инк.“ е...