таг: интерпретација

Интервју со Мојца Седеу, перкусионистка: Искуството е најголемото богатство на перкусионистот

0
Со многустраната дејност, промовирајќи интерпретација на разни видови удирачки инструменти, Седеу е една од најактивните музичарки на нејзината генерација, а повеќе автори,...