таг: институциите

Радев: Софија и Скопје да реагираат на дискриминацијата на етничките Бугари...

0
Претседателот на Бугарија Румен Радев бара одговор од институциите во Бугарија и Македонија за сигналите добиени од...

Бавните процедури причина за невложување во обновливи извори на енергија

0
Неажурноста на институциите и министерствата ги предомислува заинтересираните странски и домашни инвеститори да вложуваат во производство на...