таг: иновативни

Носителот на иновативни технологии во Ист Гејт Мол е Нептун

0
НЕПТУН лидерот во иновативни технологии и бела техника во Македонија, ja отвора својата 26 локација како ,,flagship”...

Промовирани иновативни алатки за промоција на туристички локации

0
Две иновативни алатки за промоција на гео-локации кои располагаат со богато културно и историско значење и будат имапкт во туристичката...