таг: Имунологот

Млекото и лебот го уништуваат имунитетот, предупредува имунологот Каменов

0
Имунологот, проф. д-р Борислав Каменов зборуваше за проблеми со цревата, поради кои имунитетот е слаб, а телото се бори. Додатоците на исхрана, вели...

Имунологот Тробоњача од Универзитетот во Ријека: Делта-сојот има 15 или 18...

0
Имунологот Златко Тробоњача од Универзитетот во Ријека, гостуваше во емисијата „Добро утро Хрватска“ и ги сподели своите сознанија, но и загриженоста поради актуелната...

Дали се труете со храна најдобро ќе видите кога ќе застанете...

0
Имунологот, доктор Борислав Каменов зборуваше за имунитетот, вистините и забллудите, во емисијата РТС Ординација. Она што не смееме да го...