таг: Империјалниот

Утврдена главната карактеристика на новата варијанта на делта сојот: Сè повеќе...

0
Научниците од Империјалниот колеџ во Лондон спровеле студија во текот на која ги споредиле карактеристиките на делта сојот на коронаворусот и неговите подваријанти,...