таг: имитирање

Украинско МНР: Одржувањето „избори“ за претседател на Руската Федерација на привремено...

0
Тековната кампања во Руската Федерација за имитирање на претседателски избори, која руските власти ја спроведуваат во привремено окупираните делови на територијата на Донецката,...