fbpx

таг: „ИКЕА“

ИКЕА се претвори во огромна спална соба за купувачи и вработени...

0
Продажен салон на „ИКЕА“ стоковна куќа во северна Данска се претвори во огромна спална соба, откако шест купувачи и дваесетина вработени останаа заробени...