таг: изразуваат

Северноатлантскиот совет ги осуди последните руски хибридни закани

0
Земјите членки на НАТО изразуваат длабока загриженост поради хибридните акции на Русија, кои претставуваат закана за нивната безбедност, но порачуваат дека ваквите руски...

Никогаш не би рекле дека им пречат! Еве за кои 3...

0
Иако жените почесто изразуваат љубомора, тоа не значи дека мажите се имуни. Разликата е само кој на што ќе реагира, а кој поради...