таг: избегнување

Новата кампања на Бајден се фокусира на флертувањето на Трамп со...

0
Федералното избегнување на абортусот на Трамп предизвикува оган од двете страни Поранешниот претседател Трамп во понеделникот одби да заземе став за потенцијалната...