таг: идентификувани

Иран поставува камери на улиците: Се „ловат“ и казнуваат жени кои...

0
Откако ќе бидат идентификувани, тие ќе добијат „СМС пораки со предупредување за последиците“, соопшти полицијата. Целта на оваа мерка е да...