таг: идентификувале

Пристигна омикрон стелт-вирус кој не може да се открие со ПЦР...

0
Научниците тврдат дека идентификувале „стелт“ или „невидлива“ верзија на новиот вид на корона наречен омикрон, за кој велат дека не може да се...