таг: игра

Гечевски: Не се откажуваме од Јакимовски и од Вајли

0
Јакимовски сака да игра во квалификациите, но прашање е дали неговиот универзитетски тим од НЦАА лигата ќе го пушти. Вајли би требало да...

ИНТЕРВЈУ Муамед Сејдини: Пандев е голем човек, ВАР бара огромни средства,...

0
Фудбалот е масовна игра, пред сѐ треба да имаш маса, па оттогаш го извлекуваш најдоброто и се класифицира – вели првиот човек на...