таг: зуење

(ВИДЕО) Украинските беспилотни летала со ВИ се обидуваат да ја попречат...

0
Се слуша силен звук на зуење додека се приближува мала силуета во воздухот. Бучавата морничаво потсетува на нападите со руски беспилотни летала врз...