таг: зраци

Зошто не треба да ја користите кремата за заштита од сонце...

0
Tоплите зраци на сонцето нè поттикнуваат да се препуштиме на активности на отворено. Среде возбудата од патувања на плажа, излети и планинарења, не...

Состојки што ги имате по дома а може да помогнат против...

0
Изгорениците од сончевите зраци се чести во летниот период, без оглед колку и какви мерки преземаме. Доколку се случи тоа, има неколку...