fbpx

таг: „Зоки

Покрај Шведска, ТВ-серијата „Зоки Поки“ ќе се емитува и во Норвешка

0
ТВ-серијата „Зоки Поки“ продолжува да ја освојува Скандинавија. По најавата за емитувањето во Шведска, пристига и најавата за емитување во Норвешка, на...