fbpx

таг: звучи

Македонските граѓани имаат повеќе пари: Таблетите за притисок во Србија двојно...

0
Звучи неверојатно, но  вистина. Една кутија од лекарството „Копренеса“ од 2 милиграми, што се припишува на пациенти со зголемен крвен притисок, во Скопје...

Мислите дека е многу чист и секој ден го користите, а...

0
Иако звучи неверојатно, највалкана работа во куќата е кујнскиот сунѓер, тој е повалкан и од даската на тоалетната школка и кантата за отпадоци,...

Има само 21 гoдини и во врска е со маж постар...

0
Можеби звучи како клише, но да, возраста е само бројка, а оваа Американка, која својата слава ја стекна со споделување видеа со своето...

Борисов: Јас сум најподготвен, ама нема да бидам премиер

0
Звучи нескромно, но нема поподготвен од мене. Не случајно ние сме првата политичка сила. Многу...

Колумна на Даниела Антоновска: Супержена – поглед одблизу

0
Супержена –звучи лесно, но многумина од нас жените го чувствуваат притисокот да ги исполнат неколкуте улоги и двојната смена. Двојната смена која...

ФОТО: Максимализам, новиот популарен тренд во уредување на домот

0
Можеби звучи како парадокс дека ако живеете во помал стан, треба да бидете водени од принципот „повеќе е повеќе“. Сепак, тоа е...