таг: зборот

Тоа е еден вид протест – Какви психолошки проблеми крие нередот...

0
Пред нас е интересна тема, а зборот повторно го оставаме на експертот. Овој пат, искусен психолог ќе ви помогне да разберете какви внатрешни...

Денеска е Св. свештеномаченик Еротеј

0
Зборот маченик доаѓа од грчкиот мартис, што во превод значи сведок. Значи, македонскиот јазик става акцент на страдањето за Христа, кое е симбол...

Разговор со Јана Коцевска, основачка на „Тиииит! Инк“: Може ли да зборуваме...

0
Денес зборот табу најчесто се поистоветува со отсуство од јавниот дискурс или пак тема за која ретко се говори јавно. Во таа смисла...