fbpx

таг: зборовите

Фудбалерите со чартер-лет вечерва се враќаат во Скопје

0
Разочарување и неверување беа дел од зборовите кои се најдоа во изјавите од италијанската фудбалска репрезентација по...

Благородна Абрашева-Ноциќ, сликарка на витражи: Убавината е насекаде околу нас, ама...

0
Оригиналност, креативност и талент се зборовите со кои може да се опише нејзината работа и делата што ги создава со голема љубов...