таг: ЗафировскаПетреска

Боки-13 го изгуби спорот со „Систина“, сега треба да плати 11.000...

0
Судијката Лилјана Зафировска-Петреска од Основниот суд Скопје 2 ја одбила жалбата поднесена од Бојан Јовановски познат како Боки 13 против Клиничката болница...