таг: Затворањата

Затворањата и ограничувањето во ковид-пандемијата имаа трајни последици врз мозокот на...

0
Затворањата и ограничувањата наметнати за време на пандемијата од коронавирус имаа трајни последици врз здравјето на мозокот на луѓето над 50 години, сугерира...