таг: засновано

Студија: Сојот омикрон успешно го избегнува имунитетот стекнат со прележување на...

0
Според првичното истражување засновано на теренски податоци, сојот омикрон има „значајна“ способност да го избегне имунитетот стекнат со претходни инфекции со други соеви на...