таг: заразната

Еве за колку минути во воздух коронавирусот губи 90% од својот...

0
Надвор од белите дробови, заразната моќ на коронавирусот „Ковид“ не трае долго: се распаѓа за 20 минути, а најголемиот дел од загубата на...