таг: запозна

Ликот од песната „Божа Пуб“ на Балашевиќ навистина постоел: Ова е...

0
Ѓорѓе Балашевиќ нè запозна со легендата, која живее во неговата песна три и пол децении. Многу подолго, сеќавањето на неговиот дедо и...