таг: запознава

Државна лотарија го додели петтиот стан на семејство Фезуљи од Тетово

0
Државна лотарија со радост ве запознава со Зулкадер Фезуљи, добитник на последната премија ‒ стан, од инстант лозот Доме сладок доме. Зулкадер...