таг: запознавањето

Ајрис (81) го опиша бракот со 46 години помладиот Египќанин: „Љубов...

0
По запознавањето преку Фејсбук, врската на Британката Ајрис Џонс (81) и Мухамед Ахмед Ибрахим (36) и стана позната на пошироката јавност минатата...