таг: западне

Три залудни обиди да ја спасите врската на која ѝ нема...

0
Кога врската ќе западне во криза, секако дека треба да ги подмачкате шрафовите и да се борите за нејзиниот опстанок. Меѓутоа, понекогаш овие...