таг: замор

Намирници кои на здрав начин го креваат нивото на серотонин: Храна...

0
Пролетниот замор е често придружен со промени во расположението на кои влијаат хормоните кои се произведуваат во церебралниот кортекс, цревата и надбубрежните жлезди....

Не посегнувајте веднаш по апче, овие начини се одлични за ослободување...

0
Дали поради стрес и замор или поради настинка, главоболката се појавува многу често и не измачува. Следниот пат, пред да започнете да...

Чаеви за борба со пролетниот замор

0
Пролетниот замор е состојба што секој ја искусил. Иако не е болест, сепак предизвикува намалување на енергијата и нерасположение. За оваа состојба...