таг: заморот

Премногу сте пред екран и ве БОЛАТ ОЧИТЕ: Овие 4 вежби...

0
Напрегањето на очите или заморот на очите е честа состојба која може да предизвика болка, заматен вид, главоболки и тешкотии со концентрирањето. Иако...