таг: замислуваат

„Тивок“ срцев удар: Да легнев да одморам, денес немаше да бидам...

0
Срцевиот удар многумина го замислуваат како болка во градите, отежнато дишење, па дури и вртоглавица, но тоа не е нешто што треба...