таг: закотвија

Во Лампедуза пристигнаа 147 мигранти, први во 2024 година

0
Четири чамци со вкупно 147 мигранти и бегалци се закотвија на малиот италијански остров Лампедуза, со што станаа првите што пристигнаа оваа година,...