таг: Задуружњук

Задуружњук: Денес се решава судбината на меѓународниот правен поредок

0
Наталија Задуружњук амбасадорката на Украина во Скопје во емисијата ,,200,, што се емитува на ТВ АЛСАТ, потенцираше дека Русија ги прекрши...