таг: загревање

IQOS караванот пристигна во Дојран

0
Eлектронски уред IQOS за загревање на тутунот, кој претставува подобра алтернатива во однос на цигарите, од 30 јуни може да се најде на...

IQOS караванот пристигна во Гевгелија

0
Иновативниот ред IQOS за загревање на тутунот, кој претставува подобра алтернатива во однос на цигарите, ќе може да се најде на новата привремена...