таг: Забрчанец

Поддршка од Стејт департментот за иницијативата „Отворен Балкан“

0
Делегација на Владата составена од националните координатори, Марјан Забрчанец и Нола Исмајлоска Старова и советникот на премиерот за надворешна политика, Едмонд...