таг: Забележувате

Научниците тврдат: Ако вашето куче го прави ова додека разговарате со...

0
Дали понекогаш забележувате колку слатко вашето куче ја врти главата кога разговарате со него? Тоа движење всушност може да значи дека вашиот пријател...

ГАЛЕРИЈА | ДА СЕ РАСПОЛОЖИМЕ: Дрвјата во Скопје расцветуваат, пролетта доаѓа!

0
Забележувате ли дека пролетта доаѓа? Погледнете како природата ја разубавува македонската престолнина низ објективот на нашиот колега, Михаило Донев. ...