fbpx

таг: живеењето

Разводот доведува до болести и зголемена смртност кај мажите

0
Разводот, разделбата и живеењето сам честопати се причина за влошување на здравјето кај мажите и доведуваат до зголемена смртност. Ова го откриле научниците...